STEUN ONS!

Steun Peakoil Nederland

Peakoil Nederland heeft als missie het vergaren en verspreiden van kennis rond de schaarste aan olie, en het aansporen van beleidsmakers, consumenten en bedrijven tot het afbouwen van onze afhankelijkheid  van olie. We ontvangen daar voor op dit moment geen subsidies en zijn dus afhankelijk van uw donaties en vrijwillige inzet. Vier manieren waarop iedereen die missie kan ondersteunen.

1. Donaties
2. Mee te helpen aan onderzoek, voorlichting of lobby
3. Ons uit te nodigen voor een lezing bij uw vereniging of bedrijf.
4. Ons in te schakelen voor onderzoek rond fossiele brandstoffen.

Voor onze crowdfundactie voor het project 'De Olieprijs van de Overheid'  donaties ovv Olieprijs.

 

1. Donaties

Donateur worden kan al vanaf 5 euro,- per maand over te maken op rekening 39.02.24.073 tnv Peakoil Nederland.
En ons daar van een bevestiging te sturen op contact@peakoil.nl 

Vanaf €10,- per maand krijgt u onze Oilwatch Quaterly nieuwsbrief en gratis toegang voor conferenties en workshops.

Eenmalige donaties kunnen online  of op rekening 39.02.24.073 tnv Peakoil Nederland.

Giften zijn  aftrekbaar van de belastingen. Voor bedrijfssponsoring van een specifieke activiteit, neem contact op.

U kunt ook doneren via:2. Vrijwilliger worden?

Peakoil Nederland is altijd op zoek naar bloggers, voorlichters, en mensen met expertise in de olie gerelateerde sectoren die hun kennis willen inzetten voor de missie van Peakoil Nederland. Denk jij ons als vrijwilliger te kunnen helpen met onderzoek of voorlichting? Neem contact op.

3. Nodig ons uit

We komen regelmatig langs bij verenigingen, bedrijven en organisaties om deel te nemen aan debatten, lezingen te geven of workshops te faciliteren.  Van onze standaard presentaties over peakoil, een workshop ‘ hoe olieverslaafd ben jij? tot presentaties over aan olie gerelateerde vraagstukken die uw organisatie raken. Of wat dacht u van een 10-delige expositie over peakoil? Altijd tegen minimaal reiskostenvergoeding en een donatie aan de stichting. Neem contact op over de mogelijkheden.

4. Onderzoek voor derden

Op verzoek doet Peakoil onderzoek voor derden naar vraagstukken gerelateerd aan fossiele brandstoffen en aanverwante onderwerpen. We beschikken over eigen databases en een uitgebreid internationaal kennisnetwerk op dit gebied. Afgelopen jaar deden we onder meer onderzoek naar kolenreserves voor een grote internationale milieuorganisatie en organiseerden we een serie lezingen voor de Belgische politieke partij Vivant en de investeringsbank Petercam.

Neem voor offertes vrijblijvend contact op.